Ustawienia: strefa zagrożenia
Strefa zagrożenia zawiera działania, których nie można cofnąć: reset danych firmy lub usunięcie firmy. Widzi ją tylko właściciel; znajdziesz ją na dole strony Ustawienia.
Reset danych
Każdy reset usuwa dane, a firma i konto właściciela pozostają:
- Zresetuj firmę: usuwa wszystko (pracowników, placówki, zmiany, zasady i wnioski urlopowe, święta, ewidencje czasu pracy i alerty) i uruchamia ponownie kwestionariusz konfiguracji oraz przewodnik konfiguracji od pierwszego kroku. Subskrypcja pozostaje.
- Zresetuj pracowników: usuwa konta wszystkich pracowników i kierowników, więc nie będą mogli się już zalogować. Placówki, zmiany i zasady urlopowe pozostają, a subskrypcja zostanie zaktualizowana do nowej liczby pracowników.
- Zresetuj placówki: usuwa wszystkie placówki wraz z ich godzinami otwarcia i wyświetlaniem kodu QR. Konta pracowników pozostają.
- Zresetuj zmiany: usuwa wszystkie zmiany i zmiany tygodniowe, a wraz z nimi wejścia i wpisy w ewidencji czasu pracy. Pracownicy i placówki pozostają.
Każde działanie wymaga wpisania frazy wyświetlonej w jego oknie; potem dane zostają usunięte na stałe.
Usuwanie firmy
Usuń firmę usuwa firmę wraz ze wszystkimi jej danymi i wszystkimi kontami w niej: Państwa, kierowników i pracowników. Potwierdzenie polega na wpisaniu wyświetlonej frazy, a następnie otrzymają Państwo e-mail pożegnalny. Aby ponownie korzystać z Synqo, należy zarejestrować się od początku.
Usunięcie firmy nie anuluje płatnej subskrypcji. Najpierw anuluj ją w portalu klienta: Zarządzaj subskrypcją na stronie Płatności.
