UusMäära vahetused kogu meeskonnale automaatselt ühe klõpsuga Proovi tasuta

Seaded: ohutsoon

Ohutsoon sisaldab toiminguid, mida ei saa tagasi võtta: ettevõtte andmete lähtestamine või ettevõtte kustutamine. Seda näeb ainult omanik; avage see lehe Seaded allservast.

Andmete lähtestamine

Iga lähtestamine kustutab andmed, kuid ettevõte ja teie omaniku konto jäävad alles:

  • Lähtesta ettevõte: kustutab kõik (töötajad, asukohad, vahetused, puhkusereeglid ja -taotlused, riigipühad, tööajatabelid ja hoiatused) ning alustab seadistusküsimustikku ja seadistusjuhendit uuesti esimesest sammust. Teie tellimus jääb alles.
  • Lähtesta töötajad: kustutab kõik töötajate ja juhatajate kontod, nii et nad ei saa enam sisse logida. Asukohad, vahetused ja puhkusereeglid jäävad alles ning teie tellimus uuendatakse vastavalt uuele töötajate arvule.
  • Lähtesta asukohad: kustutab kõik asukohad koos nende lahtiolekuaegade ja QR-koodi kuvaga. Töötajate kontod jäävad alles.
  • Lähtesta vahetused: kustutab kõik vahetused ja iganädalased vahetused ning koos nendega saabumised ja tööajatabeli kirjed. Töötajad ja asukohad jäävad alles.

Iga toiming palub sisestada dialoogis kuvatud fraasi; seejärel kustutatakse andmed jäädavalt.

Ettevõtte kustutamine

Kustuta ettevõte kustutab ettevõtte kõigi selle andmete ja kõigi kontodega: teie enda, juhatajate ja töötajate omad. Kinnitate kuvatud fraasi sisestamisega, saate hüvastijätu e-kirja ning Synqo uuesti kasutamiseks registreerute otsast peale.

Ettevõtte kustutamine ei tühista tasulist tellimust. Tühistage see esmalt kliendiportaalis: Halda tellimust lehel Arveldus.